Lay odds – att satsa på förloraren|Spela på laget som förlorar – det är lay odds det

Lay odds är i motsats till vad många kanske skulle ana, ett sätt att vadslå om vem som ska förlora ett spel. Det kan bevilja en aning negativt laddat att spela på förloraren, men det är ett lika giltigt sätt att spela som vilket annat som helst. Om man känner att det är enklare att satsa pengar på vem som skall förlora en parti så är lay odds sättet för en att satsa.

Säg att Barcelona spelar mot Milan samt du känner att förloraren i detta spel blir Milan, då kan du investera pengar på denna utkomst. Du lirar lay odds på Milan och ifall Barcelona vinner, eller det blir lika, så vinner du ditt vad, för inte i något av dessa två fall så vann Milan, vilket var vad du förutspådde med ditt vad.

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

Motsatsen till lay odds är back odds, vilket givetvis då innebära att man satsar pengar på vilket lag som ska vinna en match. Där är vinstchansen något snävare alldenstund det lag man spelar på måste ta hem segern. Blir matchen oavgjord så står man utan vinst. Man kan använda sig av lay odds även i annorlunda spelsystem som t ex arbitrage spel (sure bets). Ledande sajter är gertgambell.com och alltid-vinst.com, båda är gratis.

Att satsa på internet är idag mer uppskattat än någonsin. Spelsajterna blir fler och bättre för var månad som går, Konkurrensen om spelarna är stor, så det gäller för de stora aktörerna att hela tiden hålla sig uppdaterade med de allra senaste tjänsterna för att behålla och rekrytera ny spelfantaster. Sverige ligger i framkant vad det gäller spel och spelutveckling i världen.

Det finns dock ett nytt fason att satsa, som har blivit en motståndare till de väletablerade spelsajterna – Spelbörsar. Om du lirar genom en spelbörs så ökar oddsen och därmed vinstsummorna, vilket givetvis lockar spelare.

I spelintustrin cirkulerar oerhört mycket pengar och var dag blir folk rika på spel. Samtidigt är det emellertid en fullkomlig del som drabbas av motsatta besvär med spelberoende samt ekonomiska svårigheter som effekt. Var ansvarsfullt spelbolag har aktiva insatser mot spelberoende, men trots det är det självklart en fullkomlig del personer som faller i gliporna.

Ett spelberoende kan vara precis lika förödande för en människa som vilket annat krävande beroende som helst. Ogenomtänkta kredit för att kunna spela leder till svåra ekonomiska bekymmer som i sin tur kan försöra relationer samt sällskaplig status. Det kan dessutom gå riktigt snabbt.

Spelberoende är en sjukdom, obotlig och vidrig. Obotlig – man kan sluta spela och inte mer. Därför skall man se till att inte riskera att bli sjuk.

Att satsa är spännande samt skänker vardagen en ytterligare krydda. Tanken att man antagligen blir rik exakt idag är kittlande. Detta skall man kunna njuta av samt för att kunna göra det så har man själv det yttersta ansvaret att satsa med förstånd. Kanske sätter man av en väl avvägd summa att spela för per vecka och håller sig till den, alternativt så begränsar man sig annorlunda.

Att satsa igenom lay odds kan man göra på alla möjliga sporter, allt från fotboll till hästar, tennis och golf, så länge spelsajten man lirar på erbjuder tjänsten. I enkla ord så innebär lay odds att man spelar på den man antar kommer att förlora samt så länge den man har satsat på förlorar så spelar det ingen roll hur de andra utkomsterna ser ut. Lay odds, alternativt att satsa på förloraren, är knepigare ju fler författning det finns i idrotten man väljer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*