Tennis betting – sportvadslagning för tennisälskare

Tennis betting är i korta ordalag när man vadslår om vem som skall vinna en viss tennis match. Tennis är en racketsport med sina anor från England. Matcherna spelas mellan ett par eller fyra personer på en court med rektangulär form. Tennisbanan har ett nät som skiljer banan i mitten och spel går ut på att skjuta tennisbollar med sina rackets över nätet, men i de utmarkerade linjerna. Tennis uppfanns för 140 år sedan av den brittiska majoren Walter Clopton Wingfield och blev snabbt en uppskattad sport, särskilt i societeten i engelsktalande delar av världen.

Idag spelar mycket av folk tennis världen över. Bortsett från att det är en idrott som ger kroppen enormt bra träning samt fysisk aktivitet så är det också ett angenäm och socialt sätt att motionera med t ex kompisar.

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

När man håller på tennis betting så handlar det mindre om att träffa bollar med racketar och mer om att pricka rätt vinnare, alternativt förlorare om man nu föredrar spelformen lay odds. Om man anser om att tennis betting så är man långt ifrån ensam, det är en mycket populär vadslagningssport. Man hittar mängder av förslag online, så länge man känner till att vara någorlunda kritisk till de källor man använder sig av. På en spelbörs kan man ofta finna fängslande info. Det finns som bekant en hel del svindlare i betting branschen oxå. Bästa listan på hederliga bookmakers och spelbörsar finns på gertgambell.com.

Man kan syssla med tennis betting på alla vadslagningssajter värda sitt namn, även hos fysiska spelombud som Svenska Spel givetvis. Tips samt odds för var match finner man online och man kan också gå med i forum för att diskutera lirare, matcher och andra tennisevent. Den tennisspelare som tjänat mest pengar på tennis genom tiderna är Roger Federer från Schweitz.

Är man en riktig tennis betting entusiast så kan det vara roligt att komma vissa matcher live. En enormt bekant tennisturnering hålls i Wimbledon, vilken är en liten förstad till London. Turneringen som har samma namn som orten spelas i Wimbledons massiva tennisanläggning där över 400 000 personer får plats i publiken. Här finns också ett tennismuseum.

Världens största tennisturnering heter Davis Cup och har anor från år 1900 då den kallades International Lawn Tennis Challenge. Det var inte förrän 1946 som turneringen fick namnet Davis Cup. I begynnelsen var Davis Cup endast USA mot Storbritannien, men idag deltar länder från hela världen. Finalmatcherna i Davis Cup brukar spelas mot slutet av året samt då är det sannerligen högsäsong allmän som diggar tennis betting.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*